قائم مقام ستاد راهبری نقشه جامع علمی كشور اعلام كرد:

تعیین تكلیف 350 دارنده مدرك معادل

تعیین تكلیف 350 دارنده مدرك معادل به گزارش نیو باكس قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی كشور با بیان این كه در زمینه تعیین تكلیف دارندگان مدارك معادل تصمیم گیری شد، اظهار داشت: برمبنای اعلام وزارت علوم، تعداد 350 نفر دارای مدرك معادل هستند كه برای ادامه تحصیل مشكلاتی داشتند كه در جلسه نقشه جامع علمی درباره آنها تصمیم گیری شد.


به گزارش نیو باکس به نقل از ایسنا، دکتر منصور کبگانیان در حاشیه یکصدو سی وچهارم ستاد شورای راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در جمع خبرنگاران، نخستین موضوع مطرح این جلسه را تعیین تکلیف دارندگان مدرک معادل دانست و اضافه کرد: تسری مصوبه مدرک معادل به برخی مشمولان از موضوعاتی است که در جلسه گذشته این ستاد مطرح شده بود که و در این جلسات مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخواست تصویب این مساله را از ستاد نقشه جامع علمی کشور داشتند.
وی افزود: به سبب شاید عدم آگاهی از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، بعضی از افراد دارای مدرک معادل بودند و در مضیقه قرار گرفته بودند و امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری برای این افراد فراهم نبود.
کبگانیان با بیان این که این مساله در جلسه قبل ستاد نقشه جامع علمی کشور مصوب شده بود، اشاره کرد: موضوع امکان ادامه تحصیل برای افراد دارای مدرک تحصیل معادل با دو شرط مصوب شد. نخستین شرط آن بازخوانی مذاکرات شورای عالی انقلاب فرهنگی با شورای معین انقلاب فرهنگی و دومین شرط مشخص شدن تعداد و مشمولان این مصوبه بوده است.
قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور اظهار نمود: هر دوی این شرط از طرف دبیرخانه نقشه جامع علمی کشور اجرایی شد و مذاکرات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای معین مورد بازخوانی قرار گرفت و بیشتر اعضا در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی موافق بودند و در آن زمان وزیر وقت علوم و تحقیقات موردی را اعلام نموده بود و از آنجایی که وزارت علوم کتبا چنین موضوعی را داده بود، سایر اعضا نیز درباب آن نظر مساعد داشتند.
وی شرط دوم تصویب تعیین تکلیف دارندگان مدرک معادل را، تعداد دارندگان این نوع مدرک نام برد و اضافه کرد: نگرانی هایی وجود داشت که شاید این مصوبه شامل تعداد زیادی از مشمولان دانشجوی دکتری شود که وزارت علوم کتبا به ما اعلام نمودند که حداکثر این افراد ۳۵۰ نفر می شود.
کبگانیان اشاره کرد: طبق این مصوبه در مدت زمان خاصی مدرک معادل به دانشجویان اعطا شده است و این مصوبه امروز شامل همان زمان می شود و پس از آن مشمول این مصوبه نخواهد شد.
وی دومین موضوع مطرح شده در این نشست را، گزارش علم و فناوری ذکر کرد و اظهار داشت: در این نشست مدیرعامل شرکت مپنا گزارش خوبی در زمینه خودرو های برقی ارائه کرد ضمن آن که در این گزارش به کارهای این شرکت در حوزه های هواپیمایی، ساخت توربین ها و تجهیزات نیروگاهی و راه آهن و سلامت اشاره شده بود.
کبگانیان افزود: این شرکت در زمینه خودرو های برقی اعلام نمودند که پژوهشگران این شرکت موفق شده اند که ایستگاه شارژ الکتریکی خودرو را ایجاد کنند. تابحال چنین زیرساختی در کشور وجود نداشت و این شرکت دراین زمینه اقدام نموده است.
قائم مقام ستاد نقشه جامع علمی کشور اشاره کرد: برمبنای اعلام مدیرعامل شرکت مپنا، هم اکنون باتوجه به وضعیت اقتصادی کشور اولویت کشور در حوزه خودرو های برقی باید بر تبدیل خودرو های بنزینی و فسیلی به برقی باشد نه این که مبادرت به طراحی و ساخت خودرو های برقی از صفر تا صد در کشور نماییم.
کبگانیان اشاره کرد: بر این اساس این شرکت طراحی هایی را انجام داده است تا بتوان خودرو های فعلی را به آسانی به برقی تبدیل کرد.
وی مشکل اساسی این حوزه را موضوع انرژی و به صرفه نبودن انرژی ذکر و اشاره کرد: هم اکنون سوخت های فسیلی در کشور نسبت به سایر کشورهای همسایه ارزان تر است و این امر چالش خودرو های الکتریکی است و این مساله چالشی برای خودرو های الکتریکی است و ما در زمان مناسب در سند انرژی به آن خواهیم پرداخت.
قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارائه گزارش بنیاد ملی نخبگان را از دیگر موضوعات مطرح در این نشست ذکر کرد و اظهار داشت: ریاست بنیاد ملی نخبگان درخواست کرده بود که این گزارش را عرضه نماید. این گزارش دارای چند بخش است و امروز به یک بخش آن پرداخته شد.
وی ترفندهای اجرایی سازی سند راهبری امور نخبگان را از موضوعات مطرح شده دراین زمینه ذکر کرد و توضیح داد: این سند مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و بر طبق این سند، بنیاد ملی نخبگان موظف شده که گزارش های سالانه ای را به ستاد اجرای نقشه عرضه نماید که ارائه این نقشه به تاخیر افتاده است و در این نشست گزارشی از عملکرد این بنیاد ارائه شد.
کبگانیان افزود: بر طبق این گزارش، بعضی از دستگاه ها در امور نخبگان عملکرد مناسبی داشتند و بعضی از دستگاه ها همکاری و عملکرد مناسب نداشتند و بنیاد ملی نخبگان درخواست داشت که دستگاه هایی که همکاری ضعیفی با این بنیاد دارند، عملکرد بهتری داشته باشند.
بگفته وی، دستگاه های کلان که اثرگذاری زیادی ندارند مانند کتابخانه ملی و فرهنگستان علوم همکاری قابل قبولی با بنیاد داشتند ولی دستگاه های موثر در امور نخبگان چون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور خارجه و وزارت آموزش و پرورش عدم همکاری و یا همکاری ضعیفی داشتند.
کبگانیان اشاره کرد: ما از این دستگاه ها درخواست داریم همکاری بهتری داشته باشند تا شاهد ارائه گزارش های بهتری از این دستگاه ها باشیم.




منبع:

1399/04/17
23:44:44
5.0 / 5
2502
تگهای خبر: اقتصاد , دستگاه , سازمان , شركت
این مطلب نیوباکس را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
نیو باکس
newbox.ir - تمامی حقوق نیو باكس محفوظ است

نیو باكس

بسته بندی و جعبه