بررسی فرصت های سرمایه گذاری فناوری كشورهای دی-هشت در پارك پردیس

بررسی فرصت های سرمایه گذاری فناوری كشورهای دی-هشت در پارك پردیس به گزارش نیو باکس معاون دبیر شبکه تبادل و انتقال فناوری کشورهای دی هشت از برگزاری سومین نشست سرمایه گذاری TIM ۲۰۲۱ در ایام ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه جاری اطلاع داد و اظهار داشت: در این دوره ۱۲ استارتاپ کسب و کارهای خویش را برای سرمایه گذاران عرضه خواهند کرد.


به گزارش نیو باکس به نقل از ایسنا، میلاد صدرخانلو در نشست خبری امروز با اشاره به برگزاری سومین دوره "نشست سرمایه گذاری فناوری" (Technology Investment Meeting) در ایام ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه در محل پارک فناوری پردیس، اظهار داشت: گروه D۸، بعنوان سازمانی جهت بهبود موقعیت کشورهای در حال توسعه در اقتصاد جهانی، متنوع سازی و ایجاد فرصت های جدید در روابط تجاری، افزایش مشارکت در تصمیم گیرها در سطح بین المللی و فراهم آوردن استاندارد زندگی بهتر بین ۸ کشور بنگلادش، مصر، اندونزی، ایران، مالزی، نیجریه، پاکستان و ترکیه رسماً به وجود آمده است.
وی افزود: ایده همکاری این ۸ کشور در اکتبر ۱۹۹۶ توسط دکتر Necmettin Erbakan نخست وزیر وقت کشور ترکیه، طی سمیناری با عنوان "توسعه در همکاری" عنوان شد و نمایندگانی از این کشورها در این سمینار حضور داشتند و پس از برگزاری چند جلسه این گروه در شهر استانبول ترکیه تشکیل شد.
صدرخانلو "صلح به جای درگیری"، "گفت وگو به جای مقابله"، "همکاری به جای استثمار"، "عدالت به جای قواعد تبعیض آمیز و سختگیرانه"، "برابری به جای تبعیض و "دموکراسی به جای ظلم" را از شعارهای اصلی این گروه عنوان نمود و تصریح کرد: اهمیت این کشورها از چند جهت قابل توجه است؛ پراکندگی کشورهای حاضر در این گروه به لحاظ جغرافیایی در جهان و اینکه این ۸ کشور به لحاظ جمعیتی در حدود یک هشتم جمعیت جهان را دارند؛ بدین جهت بازار مناسب و بزرگی برای فروش و انتقال فناوری ها و تکنولوژی های کاربردی را در اختیار دارند.
وی با اشاره به شکل گیری دبیرخانه کشورهای دی-هشت با عنوان D۸tten، توضیح داد: در سال ۲۰۱۳ با پیشنهاد پارک فناوری پردیس ایران، ساختاری به مجموعه D۸ افزوده شد که D۸tten نام گرفت و مأموریت آن شکل دهی به همکاریهای فناورانه، تبادل فناوری، ایجاد بازار برای محصولات با فناوری بالا، افزایش ظرفیت کشورها در حوزه فناوری، انتشار اطلاعات در این عرصه و معرفی دستاوردهای فناورانه این کشورها به یکدیگر است.
معاون دبیر شبکه تبادل و انتقال فناوری کشورهای دی هشت با اعلان اینکه مرکز اصلی دبیرخانه D۸tten در پارک فناوری پردیس بعنوان یکی از بزرگترین پارک های فناوری منطقه قرار دارد، اظهار نمود: پارک فناوری پردیس باتوجه به نقش پیشرویی که در حوزه اقتصاد فناورانه دارد، فرصت های فراوانی را در اختیار D۸tten قرار داده است و در واقع تلاش می کند با همکاری سایر اعضا سیاستگذاری ها و برنامه های لازم برای تبادل فناوری و به همرسانی منافع کشورهای عضو و ارتقای سطح فناوری و اقتصاد فناورانه را شناسایی کرده و به اجرا درآورد و مرکزی باشد برای اتصال تعاملات اعضا به یکدیگر.
وی برگزاری نشست سرمایه گذاری فناوری (Technology Investment Meeting) را یکی از رویدادهای گروه D۸ دانست که دبیرخانه دائم آن در ایران و در محل پارک فناوری پردیس قرار دارد و تصریح کرد: نخستین دوره این رویداد در سال ۲۰۱۷ به میزبانی ایران و در محل پارک فناوری پردیس انجام شد که در آن بیشتر از ۲۰ صندوق جسورانه و ۲۰۰ نفر سرمایه گذار و سرمایه پذیر حوزه فناوری حضور داشتند. در این رویداد سه تفاهم نامه همکاری بین شرکت شناسا با صندوق جسورانه از مالزی و انجمن جهانی سرمایه گذاران فرشته از ترکیه، ادغام و سرمایه گذاری به میزان ۲۲ میلیون دلار در صنعت گردشگری کشور و پایه ریزی ایجاد شبکه میان صندوق های جسورانه کشورهای عضو D۸ بود.
صدرخانلو دومین دوره برگزاری این نشست را در سال ۲۰۲۰ ذکر کرد و اظهار داشت: در این دوره سرمایه گذاران، کارآفرینان و فرشتگان کسب وکار خارجی از ۱۹ کشور (ایتالیا، مالزی، سوییس، ونزوئلا، مصر، زیمبابوه، آلمان، اندونزی، انگلیس، پاکستان، نیجریه، آمریکا، برزیل، استرالیا، اتیوپی، بنگلادش، لبنان و هند) و همینطور سرمایه گذاران موثر داخلی همچون انجمن VC، صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق پشتیبانی از صنایع الکترونیک و بالغ بر ۱۰۰ سرمایه گذار داخلی حضور داشتند.
وی برگزاری سومین دوره این نشست را در ایام ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه جاری دانست و اشاره کرد: "برگزاری پنل فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری در ایران"، "سرمایه گذاری مشترک در استارتاپ ها"، "تجارت بین الملل و فرصت های سرمایه گذاری"، "ویژگی فرشتگان کسب و کارهای خارجی موفقیت در سرمایه گذاری"، همچون برنامه های بخش سرمایه گذاری این رویداد است.
به قول این مقام مسؤول "سرمایه گذاری در حوزه سلامت، بایدها و نبایدها و ترندها در سطح داخلی و بین المللی"، "سخنرانی سرمایه گذاری در مبحث تکنولوژی های در رابطه با بلاک چین"، سرمایه گذاری با تمرکز بر علوم داده و هوش مصنوع"، "سخنرانی با مبحث اقتصاد دیجیتال"، "معرفی اکوسیستم استارتاپی در ترکیه، پاکستان و..." و "حمایت محتوایی و معنوی سازمان یونیسف در حوزه نوآوری" را از برنامه های بخش تمرکز بر تکنولوژی سومین نشست سرمایه گذاری فناوری عنوان نمود.
معاون دبیر شبکه تبادل و انتقال فناوری کشورهای دی هشت معرفی کسب و کارهای ۱۲ استارتاپ در بخش "پیچ دک" برای سرمایه گذاران را از برنامه پایانی این نشست دانست و اضافه کرد: ایجاد یک پلت فرم برای تعامل و تبادل بین سرمایه گذاران و ایده پردازان از اهداف اصلی این نشست است. تبادلی که از راه آن سرمایه گذاران ایده های مطمئن برای سرمایه گذاری را پیدا می کنند و ایده پردازان به منابع کافی برای اجرای ایده خود می رسند.
وی با اعلان اینکه بخش عمده رویداد سال جاری TIM باتوجه به شرایط فعلی (بحران کرونا) به صورت آنلاین برگزار می شود، تصریح کرد: سرمایه گذاری در حوزه های در رابطه با تکنولوژی بسیار حائز اهمیت می باشد و باعث توسعه اقتصادی کشورهای صاحب تکنولوژی خواهد شد و باتوجه به چالش های موجود در فضای بین المللی، برگزاری این قبیل رویدادها و نهادهای همکاری منطقه ای می تواند در حوزه مبادلات بین المللی راهگشا باشد و به فعالین این حوزه کمک شایانی کند.




منبع:

1399/11/14
22:27:13
0.0 / 5
1330
تگهای خبر: استاندارد , اقتصاد , بازار , تجارت
این مطلب نیوباکس را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
نیو باکس
newbox.ir - تمامی حقوق نیو باكس محفوظ است

نیو باكس

بسته بندی و جعبه