شناسایی ۴ تولیدكننده فرآورده های گوشتی غیراستاندارد مدیرکل استاندارد تهران اظهار داشت: بازرسان استاندارد، چهار واحد صنفی متخلف را که مبادرت به تولید و توزیع فرآورده های گوشتی غیراستاندارد می کردند، به مراجع قضایی معرفی کردند. به گزارش نیو باکس به نقل از اداره کل استاندارد استان تهران، طبق مقررات و قوانین استاندارد، تولید هرگونه فرآورده مشمول استاندارد اجباری، باید در واحد تولیدی دارای مجوز و آزمایشگاه، با حضور مدیر کنترل کیفیت، انجام شود؛ بدین سبب ۴ واحد صنفی با اسامی پرولند، کاشاک، جزیره گوشت و دهکده پروتئین که ادعای تولید فرآورده گوشتی در حضور مشتری دارند، بدلیل تخلف و نقض قوانین استاندارد، تولیداتشان توقیف و به دادگاه معرفی گشتند. محمودرضا طاهری با تاکید بر این که تولید و توزیع انواع سوسیس، کالباس و ژامبون مشمول مقررات استاندارد الزامی بوده و بدون دریافت مجوزهای لازم از سازمان ملی استاندارد ایران، ممنوع می باشد، توضیح داد: قبل از این نیز مکرراً به شهروندان سفارش و اطلاع رسانی شده بود که فریب ادعای دروغین این متخلفان را نخورند و از مصرف هرگونه فرآورده گوشتی فاقد نشان استاندارد اجتناب کنند. نام این ۴ واحد متخلف عبارت است از: واحد پرولند، واقع در شهرک غرب - بلوار دادمان، واحد کاشاک، واقع در سعادت آباد - بلوار دریا، واحد دهکده، پروتئین واقع در سعادت آباد - خیابان سرو شرقی، واحد جزیره گوشت، واقع در خیابان شهید رجایی نبش عراقی 1400/03/27 23:34:19 5.0 / 5 1178 تگهای خبر: استاندارد , تولید , سازمان , كیفیت این مطلب نیوباکس را پسندیدید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط انواع عایق مقاوم و کاربردهای آن ها تعیین نرخ برداشت آب از چاه های کشاورزی خودروسازان ژاپنی رکورد زدند پرداخت تسهیلات ارزی کوتاه مدت برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳